Migdale japoneze

1. Se pun simburii de migdale la marinat in soia, cel putin 4 ore. 2. Se incalzeste aragazul la 150 grade C. 3. Se scurge soia si se pun simbu

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g simburi de migdale
  • 1
  • 5 dl soia japoneza

Mod de preparare

1. Se pun simburii de migdale la marinat in soia, cel putin 4 ore.


2. Se incalzeste aragazul la 150 grade C.


3. Se scurge soia si se pun simburii de migdale pe o tava, pe hirtie pergament. Se prajesc in cuptor circa 20 min.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide