Migdale japoneze

1. Se pun simburii de migdale la marinat in soia, cel putin 4 ore. 2. Se incalzeste aragazul la 150 grade C. 3. Se scurge soia si se pun simbu

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g simburi de migdale
  • 1
  • 5 dl soia japoneza

Mod de preparare

1. Se pun simburii de migdale la marinat in soia, cel putin 4 ore.


2. Se incalzeste aragazul la 150 grade C.


3. Se scurge soia si se pun simburii de migdale pe o tava, pe hirtie pergament. Se prajesc in cuptor circa 20 min.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...