Migdale japoneze

1. Se pun simburii de migdale la marinat in soia, cel putin 4 ore. 2. Se incalzeste aragazul la 150 grade C. 3. Se scurge soia si se pun simbu

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g simburi de migdale
  • 1
  • 5 dl soia japoneza

Mod de preparare

1. Se pun simburii de migdale la marinat in soia, cel putin 4 ore.


2. Se incalzeste aragazul la 150 grade C.


3. Se scurge soia si se pun simburii de migdale pe o tava, pe hirtie pergament. Se prajesc in cuptor circa 20 min.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ciocolata

E ciocolina, nu ciociolina.....am vazut eu o reteta la bucataras Lavinia si mi-a placut,m-am inspirat, ca nu ma pot abtine si...

Prajitura cu ciocolata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca