Taiati perele in felii, incepand de la partea bombata inspre codita, in asa fel incat feliile sa ramana prinse una de alta, sa nu se desprinda. Se pu
Taiati perele in felii, incepand de la partea bombata inspre
codita, in asa fel incat feliile sa ramana prinse una de alta, sa nu se desprinda.
Se pun perele intr-o cratita sau tigaie mai mare, desfacand in evantai feliile. Peste pere turnati vinul si mierea, adaugati scortisoara, piperul si coaja rasa de lamaie.
Se pune vasul la foc potrivit si lasati ingredientele sa fiarba pana cand siropul se ingroasa si perele devin sticloase.
Luati vasul de pe foc in momentul in care perele sunt fierte pe jumatate.
Lasati perele la racit.
Topiti ciocolata. Bateti frisca adaugand in fir subtire ciocolata topita.
Impartiti compozitia obtinuta in patru farfurioare pe fiecare puneti cate o para, cu feliile desfacute in
evantai.
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti