Tartine cu avocado

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana. Taiati catelul de usturoi in bucati si il adaugam in bol impreuna cu patrunjelul. Turnam si sucul. A

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g pastrama ardeleneasca 4 felii mari de paine 4 linguri de branza de vaci 1 lingura smantana 1 catel de usturoi patrunjel tocat 1/2 suc de lamaie 4 cepe verzi sare si piper

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana. Taiati catelul de usturoi in bucati si il adaugam in bol impreuna cu patrunjelul. Turnam si sucul. Asezonam cu sare si piper. Taiem avocada in cubulete si ceapa verde in lamele subtiri,. Prajim feliile de paine. Formam tartinele: Ungem painea calduta cu pasta obtinuta din branza de vaci. Asezam deasupra feliile de pastrama. Punem si buc. de avocado amestecate cu ceapa, asezonam cu sare si piper. Adaugam cateva picaturi de ulei de masline pe fiecare tartina.


Alte aperitive Tarta cu mere Pateuri cu branza Vinete umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sfenj (gogosi marocane)

Sfenj (gogosi marocane)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca