Tartine cu avocado

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana. Taiati catelul de usturoi in bucati si il adaugam in bol impreuna cu patrunjelul. Turnam si sucul. A

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g pastrama ardeleneasca 4 felii mari de paine 4 linguri de branza de vaci 1 lingura smantana 1 catel de usturoi patrunjel tocat 1/2 suc de lamaie 4 cepe verzi sare si piper

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana. Taiati catelul de usturoi in bucati si il adaugam in bol impreuna cu patrunjelul. Turnam si sucul. Asezonam cu sare si piper. Taiem avocada in cubulete si ceapa verde in lamele subtiri,. Prajim feliile de paine. Formam tartinele: Ungem painea calduta cu pasta obtinuta din branza de vaci. Asezam deasupra feliile de pastrama. Punem si buc. de avocado amestecate cu ceapa, asezonam cu sare si piper. Adaugam cateva picaturi de ulei de masline pe fiecare tartina.


Alte aperitive Tarta cu mere Pateuri cu branza Vinete umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii