Tartine cu avocado

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana. Taiati catelul de usturoi in bucati si il adaugam in bol impreuna cu patrunjelul. Turnam si sucul. A

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g pastrama ardeleneasca 4 felii mari de paine 4 linguri de branza de vaci 1 lingura smantana 1 catel de usturoi patrunjel tocat 1/2 suc de lamaie 4 cepe verzi sare si piper

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana. Taiati catelul de usturoi in bucati si il adaugam in bol impreuna cu patrunjelul. Turnam si sucul. Asezonam cu sare si piper. Taiem avocada in cubulete si ceapa verde in lamele subtiri,. Prajim feliile de paine. Formam tartinele: Ungem painea calduta cu pasta obtinuta din branza de vaci. Asezam deasupra feliile de pastrama. Punem si buc. de avocado amestecate cu ceapa, asezonam cu sare si piper. Adaugam cateva picaturi de ulei de masline pe fiecare tartina.


Alte aperitive Tarta cu mere Pateuri cu branza Vinete umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide