Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana. Taiati catelul de usturoi in bucati si il adaugam in bol impreuna cu patrunjelul. Turnam si sucul. A
Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana. Taiati catelul de usturoi in bucati si il adaugam in bol impreuna cu patrunjelul. Turnam si sucul. Asezonam cu sare si piper. Taiem avocada in cubulete si ceapa verde in lamele subtiri,. Prajim feliile de paine. Formam tartinele: Ungem painea calduta cu pasta obtinuta din branza de vaci. Asezam deasupra feliile de pastrama. Punem si buc. de avocado amestecate cu ceapa, asezonam cu sare si piper. Adaugam cateva picaturi de ulei de masline pe fiecare tartina.
Alte aperitive Tarta cu mere Pateuri cu branza Vinete umplute
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti