Aperitiv rece cu castraveti

Curatam doi castraveti si ii taiem rondele potrivite ca grosime. Se pun apoi intr-un mixer impreuna cu branza, taiata cub amestec omogen. Se curata c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 castraveti mari
  • 300 g telemea de oaie
  • bine
  • scursa
  • 2 linguri de
  • 2 albusuri
  • 1 legatura de patrunjel
  • verde
  • 1 ceapa mica
  • menta verde
  • sare

Mod de preparare

Curatam doi castraveti si ii taiem rondele potrivite ca

grosime.

Se pun apoi intr-un mixer impreuna cu branza, taiata cub amestec omogen.

Se curata ceapa si se taie solzisori. Patrunjelul si menta se spala si se scurg bine. Se amesteca apoi cu compozitia preparata anterior si se mixeaza pana se omogenizeaza.

Se bat albusurile spuma tare, adaugand de la inceput un

varf de cutit de sare. Apoi, cu ajutorul unei linguri de lemn, se incorporeaza usor in pasta de castraveti si branza.

Se tapeteaza un castron de salata cu o folie subtire de plastic, se acopera cu rondele subtiri de castraveti si se toarna pasta. Cu cateva minute inainte de servire, compozitia se rastoarna pe un platou si se indeparteaza folia de plastic.
Alte retete

Rulada de spanac

Salata pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...