Se fierb ouale tari. Conopida, desfacuta buchetele, se fierbe circa 10 minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara.
Se fierb ouale tari.
Conopida, desfacuta buchetele, se fierbe circa 10 minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara.
Intre timp, se curata ouale si se toaca marunt.
Se spala si se toaca marunt patrunjelul. Se rade cascavalul. Se pune conopida pe un platou.
Se toarna deasupra untul topit, se presara cu oua, cascaval
patrunjel.
Se serveste imediat.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti