Ardei iuti umpluti cu branza

Ardeii iuti umpluti cu branza sunt atat de buni, incat si cei care nu suporta iuteala trebuie sa-i incerce.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei iuti
  • bacon (cate o felie pentru fiecare jumatate de ardei)
  • branza tip Philadelphia/ Almette/ Exquisa
  • cimbru

Mod de preparare

Curatam ardeii de seminte si amestecam branza cu cimbrul tocat, apoi umplem cu compozitia de branza si infasuram in bacon, daca vreti senzatii tari in bacon si coacem la cuptor pana cand baconul se rumeneste.


Ardeii umpluti merg de minune cu un pahar de bere rece.

Reteta de ardei umpluti cu branza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Little Coffee.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca