Bhaji cu ceapa sunt niste chiftelute de legume delicioase. Sunt simplu de preparat si aromate.
Ceapa se da prin robot, dupa ce e tocata in bucati mai mari, adaugam ceapa verde si usturoiul.
Se adauga faina, praful de copt, sarea, zaharul si laptele. Se pune cayenne dupa gust.
Se pune o tigaie pe foc, se adauga ulei si cand s-a infierbantat se formeaza chiftelute si se prajesc. Cand s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta.
Am descoperit reteta acum cativa ani pe food.com si un mixer de mana HR 1655 ar fi perfect pentru a taia ceapa
Se servesc calde.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti