Briosele cu Cascaval Sofia si cartofi sunt gustari rapide sau aperitive delicioase, pe care cu siguranta le vei repeta. Se prepara incredibil de usor si sunt foarte gustoase. Urmeaza reteta culinara si prepara-le si tu.
Se amesteca bine ouale, uleiul si laptele. Peste aceasta compozitie se adauga cascavalul taiat cubulete si cartofii (fierti in coaja) taiati cubulete. Si apoi se pune apoi faina amestecata in prealabil cu praful de copt . Se amesteca bine, sa se omogenizeze totul.
Cu aceasta compozitie se umplu formele de briose si se da la cuptor pentru aprox.30min., pana incep sa se rumeneasca.
Briosele cu cascaval Sofia si cartofi sunt foarte bune calde, dar si reci.
Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...
Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj