Briose cu spanac

Gustoase si sanatoase

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g spanac congelat
  • 100 g branza feta
  • 2 oua
  • 125 ml iaurt sau smantana
  • 50 ml ulei de masline
  • 130 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • Chimion

Mod de preparare

Spanacul congelat il punem in apa clocotita, pentru 2-3 minute, il scurgem de apa si il tocam marunt. Batem ouale ca pentru omleta, cu iaurtul si uleiul. Adaugam faina pe care am amestecat-o bine inainte, cu praful de copt, mai adaugam branza taiata cuburi mici, sarea si spanacul. Ungem formele de briose cu ulei sau unt si turnam amestecul la 3/4 din forma. Peste aluatul din forme, adaugam putin chimion. Se coc 25 de minute si apoi lasam formele la racit, inainte de a scoate briosele.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!