Bruschette cu dovlecei

Amestecam ouale cu lapte,sare,piper si verdeturile uscate(fac.). Dam jumatatile de chifle prin oul batut. Le aranjam intr-o forma termorezistenta(a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 chifle taiate in jumatate
  • 1 dovlecel feliat subtire
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • cateva frunze de busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • verdeturi uscate din rasnita
  • unt pentru uns forma ( fac.).

Mod de preparare

Amestecam ouale cu lapte, sare, piper si verdeturile uscate. Dam jumatatile de chifle prin oul batut. Le aranjam intr-o forma termorezistenta (am renuntat la untul pentru uns). Asezam feliile subtiri de dovlecel deasupra. Frunzele de busuioc le-am pisat in mojar, impreuna cu un catel mic de usturoi. Am adaugat uleiul de masline, am amestecat. Cu acest sosulet am pensulat dovleceii. Am dat forma in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 20 minute aproximativ.


Merge perfect cu pecorino razuit deasupra! Pofta buna!
Reteta Bruschette cu dovlecei a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete de bruschette:
Bruschette cu trufe

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...