Amestecam ouale cu lapte,sare,piper si verdeturile uscate(fac.). Dam jumatatile de chifle prin oul batut. Le aranjam intr-o forma termorezistenta(a
Amestecam ouale cu lapte, sare, piper si verdeturile uscate. Dam jumatatile de chifle prin oul batut. Le aranjam intr-o forma termorezistenta (am renuntat la untul pentru uns). Asezam feliile subtiri de dovlecel deasupra. Frunzele de busuioc le-am pisat in mojar, impreuna cu un catel mic de usturoi. Am adaugat uleiul de masline, am amestecat. Cu acest sosulet am pensulat dovleceii. Am dat forma in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 20 minute aproximativ.
Merge perfect cu pecorino razuit deasupra! Pofta buna!
Reteta Bruschette cu dovlecei a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete de bruschette:
Bruschette cu trufe
De când am văzut-o la Mihaela, mi-a rămas gândul la ea. Mulțumesc Mihaela pentru rețetă, bineînțeles...
Pastrama din piept de rata a la MihaelaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri