Budinca de spanac cu carne si parmezan

Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g spanac
  • 10 g unt
  • 100 g carne tocata
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita concentrat de legume
  • 10 g parmezan

Mod de preparare

Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb facut din faina si lapte.

Amestecam apoi cu 1 galbenus, jumatate din cantitatea de unt, carnea tocata, albusul batut spuma si concentratul de legume.

Cu restul untului ungi o tava (daca ai de yena e mai indicat) si pui compozitia.

Pui vasul la cuptor in bain-marie si lasi sa se coaca circa 40 minute.

Ungi suprafata budincii cu galbenusul ramas si presari deasupra parmezan.
Alte mancaruri cu spanac

Supa de spanac

Rulada de spanac

Ciorba spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura bicolora cu cirese

Aromată, colorată și de sezon, o prăjitură care pe noi ne-a cucerit.

Desert prajitura bicolora cu cirese
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca