Cartofii cu malai sunt deliciosi. Pentru a prepara aceasta reteta cu cartofi aveti nevoie si de sare, ulei de masline si patrunjel.
Cartofii cu malai sunt deliciosi. Pentru a prepara aceasta reteta cu cartofi, acestia se curăţă de coajă se spală bine cu apă rece şi se taie în felii mari şi groase sau cuburi. Se pun la fiert în apă cu sare, cam 20 de minute, astfel încât se fie fierţi doar pe jumătate. Se lasă să se răcească puţin.
Se iau câte unul, se umezesc cu ulei de măsline după care se trec prin mălaiul amestecat cu sare şi pătrunjel tocat.Se pun pe rând în tavă şi se stropesc cu ulei de floarea soarelui. Se dau apoi în cuptorul încins aproximativ 40 de minute, la început la foc mare după care flacăra se reduce.
Cartofii cu malai sunt o garnitură frumoasă, comestibilă şi altceva decât clasicii cartofi la cuptor.
Sursa acestei retete este blogul culinar alice-albinutza.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii