Cartofi umpluti

Se coc cartofii. Cand sunt gata, se scot se taie in jumatati si se scobesc. Miezul se zdrobeste si se amesteca cu restul de ingrediente. Cu amestecul

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 cartofi
  • 1-2 linguri branza rasa
  • 50-100g sunca taiata cubulete
  • 1-2 oua
  • putin unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Se coc cartofii. Cand sunt gata, se scot se taie in jumatati si se scobesc. Miezul se zdrobeste si se amesteca cu restul de ingrediente. Cu amestecul obtinut se umple cartofii si ii asezam intr-o tava unsa. Se rade deasupra branza sau cascaval si se pune putin unt pe fiecare. Se dau la cuptor sa se rumeneasca putin.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...