Castraveti umpluti cu unt de sardele

Se taie castravetii cu coaja in bucati de cca. 3 cm si indepartati usor miezul. Amestecati sardelele cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 castraveti mai mici
  • 25 g sardele (puteti pune si 50 g) scoase din conserva si scurse bine
  • 300 g unt
  • 1/2 lamaie
  • cateva felii de ridiche pt. garnisit
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

Se taie castravetii cu coaja in bucati de cca. 3 cm si indepartati usor miezul.

Amestecati sardelele cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putina zeama de lamaie, sare si piper alb.

Turnati amestecul de unt si cu sardele intr-un cornet si umpleti cu el cuburile de castraveti.

Asezati-le pe un platou, garnisiti-le cu feliute de ridichi si serviti ca aperitiv sau ca garnitura langa peste la gratar.

Pofta buna!

Reteta Cuiburi de castraveti cu unt de sardele a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro

Alte retete cu castraveti gasiti aici:

Castraveti murati umpluti,

Castraveti in saramura

Friptura de porc cu sos de castraveti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...