Castraveti umpluti cu unt de sardele

Se taie castravetii cu coaja in bucati de cca. 3 cm si indepartati usor miezul. Amestecati sardelele cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 castraveti mai mici
  • 25 g sardele (puteti pune si 50 g) scoase din conserva si scurse bine
  • 300 g unt
  • 1/2 lamaie
  • cateva felii de ridiche pt. garnisit
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

Se taie castravetii cu coaja in bucati de cca. 3 cm si indepartati usor miezul.

Amestecati sardelele cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putina zeama de lamaie, sare si piper alb.

Turnati amestecul de unt si cu sardele intr-un cornet si umpleti cu el cuburile de castraveti.

Asezati-le pe un platou, garnisiti-le cu feliute de ridichi si serviti ca aperitiv sau ca garnitura langa peste la gratar.

Pofta buna!

Reteta Cuiburi de castraveti cu unt de sardele a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro

Alte retete cu castraveti gasiti aici:

Castraveti murati umpluti,

Castraveti in saramura

Friptura de porc cu sos de castraveti

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Tiramisu reteta cu capsuni si cocos

Nu e Tiramisu reţetă originală, nici pe aproape, dar e o varianta aromata cu capsuni si cocos, doua ingrediente care mie...

Tiramisu reteta cu capsuni si cocos
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii