Chec delicios Aperitiv

Checul aperitiv se prepara foarte usor, este delicios si puteti folosi combinatiile preferate. Este un aperitiv rapid perfect pentru orice masa de sarbatoare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 6 oua
  • • 200 ml lapte
  • • 4 linguri ulei
  • • 150 gr telemea
  • • 80 gr cascaval
  • • 200 gr faina
  • • 1 praf copt
  • • 100 gr masline verzi
  • • 100 gr masline negre
  • • 100 gr ciuperci
  • • 1 gogosar murat
  • • 300 gr piept de pui afumat (sau orice altceva preferati)
  • • sare
  • piper

Mod de preparare

Checul delicios aperitiv se prepra usor. Pentru aceasta reteta de chec telemeaua si cascavalul le dam prin razatoare, maslinele le taiem feliute, la fel procedam si cu gogosarul si pieptul de pui. Spargem ouale intr-un vas incapator si mixam pana devin putin spumoase. Adaugam laptele, apoi treptat uleiul si mixam pana la omogenizare. Incorporam faina amestecata cu praful de copt si mixam in continuare. Peste compozitia obtinuta adaugam maslinele, ciupercile, gogosarul, pieptul de pui si condimentam cu sare si piper. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 45-50 minute.

Pofta Buna!


Este un aperitiv gustos care poate fi servit atat cald cat si rece.

Surasa acestei retete este blogul culinar deliciousflavours.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...