Chec delicios Aperitiv

Checul aperitiv se prepara foarte usor, este delicios si puteti folosi combinatiile preferate. Este un aperitiv rapid perfect pentru orice masa de sarbatoare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 6 oua
  • • 200 ml lapte
  • • 4 linguri ulei
  • • 150 gr telemea
  • • 80 gr cascaval
  • • 200 gr faina
  • • 1 praf copt
  • • 100 gr masline verzi
  • • 100 gr masline negre
  • • 100 gr ciuperci
  • • 1 gogosar murat
  • • 300 gr piept de pui afumat (sau orice altceva preferati)
  • • sare
  • piper

Mod de preparare

Checul delicios aperitiv se prepra usor. Pentru aceasta reteta de chec telemeaua si cascavalul le dam prin razatoare, maslinele le taiem feliute, la fel procedam si cu gogosarul si pieptul de pui. Spargem ouale intr-un vas incapator si mixam pana devin putin spumoase. Adaugam laptele, apoi treptat uleiul si mixam pana la omogenizare. Incorporam faina amestecata cu praful de copt si mixam in continuare. Peste compozitia obtinuta adaugam maslinele, ciupercile, gogosarul, pieptul de pui si condimentam cu sare si piper. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 45-50 minute.

Pofta Buna!


Este un aperitiv gustos care poate fi servit atat cald cat si rece.

Surasa acestei retete este blogul culinar deliciousflavours.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Farfalle la tigaie

Prin frigider tot cate putina sunca, salam uscat, cate putina branza de burduf si ementaler. Andrei cere mare si tare paste...

Farfalle la tigaie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca