Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ceapa, usturoi, dovlecei, morcovi, cartofi, varza, ulei, verdeata, condimente, pesmet si margarina.
Chiftelele de legume sunt ideale ca aperitiv. Pwentru prepararea acestor chiftele se curata legumele, apoi se dau pe razatoarea mica. Cartofii se rad separat, apoi se scurg de zeama, varza se toaca marunt, apoi se amesteca cu restul legumelor. Se adauga verdeata tocata, ulei de masline, pesmetul, condimentele si se framanta bine. Se formeaza chiftelele, se trec prin pesmet, apoi se prajesc in ulei incins. Separat,s e curata cartofii pentru garnitura, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Se trec apoi prin margarina topita, se garnisesc cu patrunjel verde si se baga cateva minute la cuptor.
Chiftele de legume se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa