Chiftelute cu spanac si orez

Chiftelutele cu spanac si orez sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se fierbe orezul, spanacul. Se prajeste ceapa 1 minut si se amesteca impreuna cu orezul si spanacul.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 225 g orez
  • 350 g spanac proaspat
  • taiat
  • 2 linguri ulei
  • 8 cepe verzi
  • taiate
  • 2 linguri patrunjel
  • tocat
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1 ou batut
  • 225 g cascaval
  • 175 g pesmet alb

Mod de preparare

Chiftelutele cu spanac si orez sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se fierbe orezul, spanacul. Se prajeste ceapa 1 minut si se amesteca impreuna cu orezul si spanacul intr-un castron. Se adauga patrunjelul, nucsoara, oul si se asezoneaza. Se formeaza 8 sfere. Se dau la rece 20 de minute. Se introduce o bucata de cascaval apoi se turtesc, dandu-le forma de chiftea. Se tavalesc prin pesmet si se mai tin la rece inca 20 de minute. Se prajesc in ulei incins timp de 3-4 minute pe fiecare parte.

Chiftelutele cu spanac si orez se servesc cu salata verde.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!