Chiftelutele cu spanac si orez sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se fierbe orezul, spanacul. Se prajeste ceapa 1 minut si se amesteca impreuna cu orezul si spanacul.
Chiftelutele cu spanac si orez sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se fierbe orezul, spanacul. Se prajeste ceapa 1 minut si se amesteca impreuna cu orezul si spanacul intr-un castron. Se adauga patrunjelul, nucsoara, oul si se asezoneaza. Se formeaza 8 sfere. Se dau la rece 20 de minute. Se introduce o bucata de cascaval apoi se turtesc, dandu-le forma de chiftea. Se tavalesc prin pesmet si se mai tin la rece inca 20 de minute. Se prajesc in ulei incins timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Chiftelutele cu spanac si orez se servesc cu salata verde.
Intreaga blogosfera culinara comenteza indelung daca reteta originala de spaghete carbonara contine sau nu smantana. Nu vreau...
Spaghete carbonara, reţetă adaptataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj