Chiftelute de fasole

Se fierbe fasolea si se pasireaza. Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, toca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg fasole boabe
  • 1 felie paine alba (fara coaja)
  • 2-3 oua
  • ceapa
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierbe fasolea si se pasireaza.

Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, tocat, de asemenea marunt, sare si piper dupa gust.

Din aceasta compozitie se modeleaza chiftele, care se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu salata.

Pofta buna!

Alte retete culinare va recomandam aici:

Ciuperci umplute

Zacusca de ciuperci

Rulada cu ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...