Chiftelute de fasole

Se fierbe fasolea si se pasireaza. Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, toca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg fasole boabe
  • 1 felie paine alba (fara coaja)
  • 2-3 oua
  • ceapa
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierbe fasolea si se pasireaza.

Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, tocat, de asemenea marunt, sare si piper dupa gust.

Din aceasta compozitie se modeleaza chiftele, care se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu salata.

Pofta buna!

Alte retete culinare va recomandam aici:

Ciuperci umplute

Zacusca de ciuperci

Rulada cu ciuperci

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))

Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii