Urzicile se spala in mai multe ape si se pun la fiert in apa clotita. Apoi se strecoara, se toaca marunt si se sareaza. Cand s-au racit, se modeleaza
Urzicile se spala in mai multe ape si se pun la fiert in apa
clotita.
Apoi se strecoara, se toaca marunt si se sareaza.
Cand s-au racit, se modeleaza chiftelute, care se dau prin
pesmet si ou batut, dupa care se prajesc in ulei incins.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase