Chiftelute de vinete

Se coc vinetele, se curata, se lasa sa se scurga, se toaca, se incorporeaza cu ouale batute usor si faina, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Se i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete de dimensiuni potrivite
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 1 catel de usturoi
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata, se lasa sa se scurga, se toaca, se incorporeaza cu ouale batute usor si faina, adaugandu-se sare si piper dupa gust.

Se iau cantitati mici cu lingura si se aseaza in ulei incins.
Se servesc cu rosii.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Salata de vinete cu maioneza

Vinete umplute cu carne

Vinete coapte

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...