Chiftelute indiene cu ceapa

Chiftelute indiene cu ceapa sunt foarte usor de preparat dar sunt delicioase. Este o reteta culinara potrivita pentru vara.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cepe albe
  • mari
  • 2 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 175 ml de lapte
  • 100 gr de faina
  • o lingurita si jumatate de zahar si de sare
  • 2 lingurite de praf de copt
  • putin ardei iute cayenne

Mod de preparare

Ceapa se da pe razatoare sau prin robot, apoi adaugam ceapa verde si usturoiul, care se vor taia marunt.
Se adauga restul ingredientelor si se vor forma chiftelute care se vor praji in tigaia preincalzita. Dupa ce se rumenesc pe o parte se prajesc si pe cealalta. Se pot praji si la cuptor.


Chiftelutele indiene cu ceapa se servesc si calzi si reci ca aperitive.

Sursa acestei retete este blogul mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca