Facem un aluat de clatite, obisnuit, din , ou si faina, apoi se coc clatitele, se asaza pe o farfurie si se pregateste umplutura. Tocam friptura. O ta
Facem un aluat de clatite, obisnuit, din , ou si faina, apoi se coc clatitele, se asaza pe o farfurie si se pregateste umplutura.
Tocam friptura. O taiem fisii subtiri costita afumata, salamul se toaca marunt, se amesteca cu ciupercile trase in putin ulei pe foc mic, impreuna cu ceapa tocata. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se
amesteca cu o lingurita de bulion de rosii.
Umplem clatitele, le rulem si se pun in forma de sticla incasabila.
O acoperim cu un sos de rosii indulcit dupa gust si cu uleiul ramas de la calirea ciupercilor.
Forma se introduce in cuptorul cald si se lasa jumatate de ora, pina cind scade bine sosul de rosii.
Clatitele se servesc din forma, fierbinti.
Cu toate ca n-am fost in forma zilele astea, nu m-a lasat sufletul sa nu intampin si eu primavara cu ceva dulce. Si cum eu...
Prajitura cu foi caramelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.