Legumele se calesc (daca nu sunt folosite ramasite de legume fierte), apoi se taie marunt. Se prepara un aluat de clatite usor sarat. Se unge cu unt u
Legumele se calesc (daca nu sunt folosite ramasite de legume fierte), apoi se taie marunt. Se prepara un aluat de clatite usor sarat. Se unge cu unt un vas termo-rezistentent, se intinde un strat cu legumele fierte, apoi se toarna aluatul de clatite.
Se coace in cuptor fierbinte, preicalzit.
Alte aperitive recomandate
Snitel de pui
Placinta de pui
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti