Conopida pane cu parmezan

Pentru conopida pane aveti nevoie de oua, pesmet, alune, parmezan, faina, cimbru, ceapa verde si bineinteles, conopida.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg conopida
  • 4 oua
  • 200 gr pesmet
  • 100 gr alune
  • 100 gr parmezan
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri faina
  • cimbru
  • ulei
  • 1-2 fire ceapa verde

Mod de preparare

Conopida se spala, se curata, apoi se pune la oparit in apa cu sare, cca 15 minute. Dupa ce s-a racit, se desface in buchetele si se condimenteaza. Ouale se bat cu sarea, piperul, cimbrul si parmezanul. Se amesteca faina cu alunele macinate si pesmetul. Bucatile de conopida se trec prin pesmet, apoi prin oua si din nou prin pesmet, dupa care se pun la prajit in ulei incins, pana se rumenesc.


Conopida pane se serveste ornata cu frunze de ceapa verde.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa