Pentru conopida pane aveti nevoie de oua, pesmet, alune, parmezan, faina, cimbru, ceapa verde si bineinteles, conopida.
Conopida se spala, se curata, apoi se pune la oparit in apa cu sare, cca 15 minute. Dupa ce s-a racit, se desface in buchetele si se condimenteaza. Ouale se bat cu sarea, piperul, cimbrul si parmezanul. Se amesteca faina cu alunele macinate si pesmetul. Bucatile de conopida se trec prin pesmet, apoi prin oua si din nou prin pesmet, dupa care se pun la prajit in ulei incins, pana se rumenesc.
Conopida pane se serveste ornata cu frunze de ceapa verde.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti