Cosulete de linte cu guacamole este un aperitiv festiv cu siguranta deosebit. Cu aceasta reteta de aperitiv cu siguranta veti impresiona invitatii.
Mod de preparare cosulete
Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs.
Amestecam lintea cu galbenusul,parmezanul si pesmetul cu grija pentru a nu sfarama lintea.
Puneti 2 linguri de compozitie in forme briose tapetate cu hartie de copt si cu mana presati bine pentru a lua forma unui cosulet.Dam la cuptorulpreincalzit la 180 gr timp de 20 minute.
Mod de preparare crema
Mixam avocado cu sucul de lamaie si uleiul de masline pana se omogenizeaza bine.La final eu am adaugat ceapa taiata foarte fin si sarea.Cu posul am umplut cosulete(bine racite) si le-am decorat cu ardei iute.
Pofta buna!
Cele doua functii pe care as dori sa le testez: coacerea si prajirea
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj