Cosulete din ardei

Se curata ardeii de cotor si seminte, dupa care se umplu cu o pasta obtinuta din amestecul celorlalte ingrediente indicate. Se acopera cu patrunjelul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9-10 ardei grasi
  • 100 g cascaval
  • 100 g sunca
  • 1-2 oua fierte tari
  • 1 cutie de sardele
  • 10 masline
  • 1 ardei gras rosu
  • pentru ornat
  • 1 legatura de patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata ardeii de cotor si seminte, dupa care se umplu cu

o pasta obtinuta din amestecul celorlalte ingrediente

indicate.

Se acopera cu patrunjelul verde, tocat marunt.

Din cate o feliuta subtire de ardei gras rosu se fac „toartele".
Pofta buna!

Alte retete de mincare gasiti aici:

ardei umpluti post

ardei umpluti cu branza

ardei umpluti la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide