Cosulete din sunca de Praga, cu legume

Simplu, ieftin si delicios, aceste cosulete pot fi servite ca aperitive calde sau reci, la o masa in familie sau cu prieteniii!!! Delicioase!!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr sunca de Praga
  • 8 ciuperci champignon proaspete
  • o mana de mazare
  • 2 morcovi
  • un praf de sare
  • 100 gr mozzarella
  • 75 ml ulei de masline

Mod de preparare

Se curata ciupercile de pielita si picioruse si se ung cu o picatura de ulei de masline si un praf de sare, apoi se pun intr-o tavita si se dau 15 minute la cuptorul incins. Se ung forme de briose cu ulei de masline, se asaza felii subtiri de sunca de Praga, apoi se pune cate o ciupercuta in fiecare cosulet, se pun morcovii cubulete mici si mazarea boabe, fierte un pic in apa cu sare, in fiecare ciupercuta, deasupra se pun cateva cubulete de sunca de Praga, cate o bucatica de mozzarella si se dau la cuptor cca. 15 -20 minute, pana ce se rumenesc frumos cosuletele. Pofta buna!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa