Crema de morcovi

Crema de morcovi se serveste ca aperitiv. Pentru aceasta reteta cu morcovi mai aveti nevoie de ceapa, ardei, chimen, ulei si marar.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 lingurita chimen
  • ulei
  • delikat
  • marar

Mod de preparare

Morcovii se curata si se rad pe razatoarea mica. Se soteaza ceapa in putin ulei si se adauga apoi morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Se presara delikat, apoi se lasa pe foc pana se inmoaie morcovul. Se adauga chimenul, dupa care se lasa la racit. Se da totul prin mixer pana se face piure. Se adauga apa pana la consistenta dorita si se mai lasa pe foc 5-10 minute.


Crema se serveste fierbinte cu crutoane de paine si marar proaspat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...