Crema de morcovi

Crema de morcovi se serveste ca aperitiv. Pentru aceasta reteta cu morcovi mai aveti nevoie de ceapa, ardei, chimen, ulei si marar.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 lingurita chimen
  • ulei
  • delikat
  • marar

Mod de preparare

Morcovii se curata si se rad pe razatoarea mica. Se soteaza ceapa in putin ulei si se adauga apoi morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Se presara delikat, apoi se lasa pe foc pana se inmoaie morcovul. Se adauga chimenul, dupa care se lasa la racit. Se da totul prin mixer pana se face piure. Se adauga apa pana la consistenta dorita si se mai lasa pe foc 5-10 minute.


Crema se serveste fierbinte cu crutoane de paine si marar proaspat.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa