UMPLUTURA: Intr-o oala marisoara punem 3-4 linguri de ulei (de floarea soarelui) si incepem sa calim un pic pieptul de pui. Dupa ce l-am invartit pe t
Intr-o oala marisoara punem 3-4 linguri de ulei (de floarea soarelui) si incepem sa calim un pic pieptul de pui. Dupa ce l-am invartit pe toate partile,adaugam morcovul ras, mazare (eu am pus si un pic de vinete). Lasam vreo 2-3 minute si adaugam varza taiata. Lasam la foc mic cam 5 minute (oala acoperita cu capac) dupa potrivim de sare, piper, sos de soia.....si mai lasam 5 minute sa se inmoaie varza bine! La final adaugam mugurii de soia.
Aluatul (se pregateste aluatul de clatite): Se amesteca toate ingredientele, trebuie sa rezulte un aluat de clatite subtirel. Din care se coc foi intr-o tigaie exact ca pe clatite
ASAMBLARE:
la aceasta operatiune avem nevoie de un pic de faina amestecata cu apa pe care o folosim pe post de lipici! Si incepem prin a unge marginile foi cu lipiciul nostru.
Punem in mijloc umplutura si impachetam. Si sunt gata de prajit. Din cantitatile date mi-au iesit 14 bucati!
Se servesc calde, dar si reci sunt gustoase. Pot fi insotite de un sos pe baza de maioneza ori iaurt.
Reteta Crepe`s chinezesti a fost propusa de CRISTINA:G: pe forum culinar.ro.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa