Decojeste si rade 200 g de morcovi si 200 g de cartofi. Adauga ramura de rozmarin si frunze de salvie tocate marunt. Cerne incet 2 linguri de faina pe
Decojeste si rade 200 g de morcovi si 200 g de cartofi. Adauga ramura de rozmarin si frunze de salvie tocate marunt. Cerne incet 2 linguri de faina peste legumele rase si adauga 4 linguri de apa. Amesteca si imparte compozitia in patru parti egale. Aseaza prima portie in putin ulei de masline, turteste-o si prajeste-o pe ambele parti.
Alte preparate culinare recomandate:
Zacusca de legume
Ardei umpluti
De departe cea mai buna, cea mai parfumata, cea mai iubita dulceata!
Dulceata de trandafiriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj