Decojeste si rade 200 g de morcovi si 200 g de cartofi. Adauga ramura de rozmarin si frunze de salvie tocate marunt. Cerne incet 2 linguri de faina pe
Decojeste si rade 200 g de morcovi si 200 g de cartofi. Adauga ramura de rozmarin si frunze de salvie tocate marunt. Cerne incet 2 linguri de faina peste legumele rase si adauga 4 linguri de apa. Amesteca si imparte compozitia in patru parti egale. Aseaza prima portie in putin ulei de masline, turteste-o si prajeste-o pe ambele parti.
Alte preparate culinare recomandate:
Zacusca de legume
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa