Ciupercile le spalam si le tocam cuburi mici, apoi le punem la inabusit impreuna cu uleiul si ceapa verde tocata marunt, pana se inmoaie si scade toa
Ciupercile le spalam si le tocam cuburi mici, apoi le punem la inabusit impreuna cu uleiul si ceapa verde tocata marunt, pana se inmoaie si scade toata apa lasata. Le punem apoi intr-un bol si le amestecam cu
usturoiul pisat, sare, piper dupa gust, oul, putin patrunjel si marar tocate fin, bulionul, pesmetul si amestecam bine. In cazul in care compozitia nu s-a legat bine mai adaugam pesmet. Udam mainile cu apa si modelam mici
crochete pe care le tavalim prin susan. Ungem o tava cu ulei si presaram putin pesmet apoi asezam crochetele. Dam la cuptor pentru 30 minute.
Sunt bune atat calde cat si reci!
Reteta postata de truedelights
Alte retete recomandate
Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...
Ciorba de cartofi noi cu hreanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj