Se prajeste ceapa 10 minute pana devine moale apoi se adauga ghimbirul, usturoiul, turmenicul, chimenul si praful curry. Se mai lasa pe foc un minut.
Se prajeste ceapa 10 minute pana devine moale apoi se adauga ghimbirul, usturoiul, turmenicul, chimenul si praful curry.
Se mai lasa pe foc un minut. Se adauga amestecand rosiile si zaharul, conopida, cartofii si ardeiul verde taiat. Sare si piper.
Se acopera cu capac si se lasa 30 min pana cand legumele devin moi, mai adaugam si apa daca este nevoie.
Dupa ce se fac legumele se scoate ardeiul si se amesteca in suc de lamaie. Se presara coriandru.
Servim cu lipii si cu o lingurita de iaurt.
Alte retete recomandate:
Mancare de urzici
Spanac
Ciorba radauteana
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti