Dip de spanac

Am tocat totul in robot. Inainte de a pune cubul de "knorr" l-am frecat cu o lingura de smintina, sa fiu sigura ca nu ramin bucatele prin dp. Am taiat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr spanac fiert
  • 500 gr smantina
  • 300 gr maioneza
  • 3 cepe verzi
  • 1 cubulet de supa concentrata Knorr(de legume)
  • o paine Pumpernickel (merge si cu un alt fel de piine
  • neagra
  • integrala)

Mod de preparare

Am tocat totul in robot.

Inainte de a pune cubul de "knorr" l-am frecat cu o lingura de smintina, sa fiu sigura ca nu ramin bucatele prin dp.

Am taiat capacul la piine o scobesc si incerc sa tai capacul si ce-am scobit in cubulete, cat sa bagi o data in gura.

O asez pe un platou, torn dipul in scobitura si asez de jur imprejur cubuletele de paine, si tot felul de vegetale crude.
Pofta buna!

Reteta Dip de spanac a fost propusa de Mari-Ana pe forum culinar.ro

Alte retete cu spanac gasiti aici:

Clatite de spanac,

Chiftelute cu spanac,

Foietaj cu piept de pui si spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...