Spalam dovleceii apoi le taiem capetele. Ii fierbem intregi in apa cu sare. Ii sfaramam calzi si ii lasam timp de 30 minute intr-o sita, pentru a se s
Spalam dovleceii apoi le taiem capetele.
Ii fierbem intregi in apa cu sare.
Ii sfaramam calzi si ii lasam timp de 30 minute intr-o sita, pentru a se scurge bine.
Sfaramamm branza feta cu furculita.
Batem ouale intr-o salatiera. Adaugam branza si parmezanul rase. Saram si piperam.
Incorporam dovleceii in amestec
Turnam totul intr-un vas termorezistent, uns in prealabil cu ulei de masline.
Punem la cuptor la 160 grade. Crusta trebuie sa fie bine rumenita.
Ai mei au servit cu asa pofta de parca nu au mancat mamaliguta in viata lor .:))) Si , nu pot uita sa mentionez ca...
Miez de lapte cu mamaliguta gratinataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.