Dovlecei crocanti la cuptor

Retete de vara.

Portii
3
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei crocanti la cuptor

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 250 ml iaurt
  • 50 ml ulei
  • pesmet
  • 50 g branza mai uscata
  • sare

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja, se taie bastonase si se sareaza. Amestecam iaurtul (eu am amestecat iaurt cu smantana) cu uleiul si separat pesmetul cu branza rasa.

Bastonasele de dovlecei, zvantate de apa se tavalesc prin amestecul de iaurt si ulei apoi prin pesmetul amestecat cu branza. Se asaza intr-o tava cu hartie de copt si se introduc la cuptor aproximativ 25 minute pana se rumenesc bine.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...