Un aperitiv delicios!
Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu o lingurita, indepartand miezul, lasand cate 1 cm necuratat la capete, apoi se dau in 2-3 clocote in apa fiarta cu sare, apoi se scurg. Se caleste ceapa maruntita, impreuna cu ardeiul tocat maruntit si ciupercile feliate subtire, pana se inmoaie un pic, apoi adaugam supa de legume si acoperim sa fiarba innabusit, pana se inmoaie orezul bine. Se sareaza dupa gust si se adauga mararul tocat fin. Intr-o tavita, se pune ulei si un pic de supa, apoi se asaza una langa alta fiecare jumatate de dovlecel, cu scobitura in sus, se umple cu umplutura de ciuperci. Deasupra fiecareia, se pune cate o felie de mozzarela din care am decupat centrul feliei unde am spart cate un ou de prepelita si am bagat la cuptor pana se incheaga oul. Se servesc calde sau reci, simplu sau cu smantana.
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti