Dovlecel cu branza de vaci

Pentru dovlecel cu branza de vaci se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi. Branza de vaci se amesteca cu maioneza.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 dovlecei mici
  • 200 gr briza de vaci
  • o ceapa foarte mica
  • marar
  • maioneza
  • sare

Mod de preparare

Pentru dovlecel cu branza de vaci se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi.(nu trebuie sa mai contina apa) Branza de vaci se amesteca cu maioneza, ceapa taiata fin, mararul si apoi se adauga dovlecelul taiat cubulete. Se amesteca foarte incet.


Se serveste in bol, ornat cu rosii si ardei

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...