Curata dovleceii, taie-i in doua si scoate-i miezul. Sfarama cu o furculita si presara cu sare. Pune-l deoparte. Inabuse legumele amestecate si rade c
Curata dovleceii, taie-i in doua si scoate-i miezul. Sfarama cu o furculita si presara cu sare. Pune-l deoparte. Inabuse legumele amestecate si rade cascavalul. Toaca marunt ficatul, condimenteaza-l si prajeste-l. Dupa ce s-a racit, amesteca-l cu doua galbenusuri. Umple dovleceii cu ficat, pune legumele si presara cu casaval ras si migdale. Coace totul la cuptor.
Alte mancaruri recomandate
Ciorba radauteana
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei copti
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti