Pentru dovlecel pane delicios curatam dovleceii si ii taiem felii nu foarte groase. Le saram si le asezam pe servetele de bucatarie.
Pentru dovlecel pane delicios curatam dovleceii si ii taiem felii nu foarte groase. Le saram si le asezam pe servetele de bucatarie
Batem ouale cu sare si piper, adaugam berea si faina (aluatul sa fie putin mai gros ca cel de la clatite). La final adaugam si patrunjelul tocat marunt,
Intr-o tigaie incalzim uleiul foarte bine,
Dovleceii uscati ii trecem prin aluat si se pun in uleiul incalzit. Ii intoarcem pe cealalta parte sa se faca.
Ii scoatem pe o farfurie tapetata cu servetele
Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti