Drob de morcovi

1. Speli orezul, cureti usturoiul, ardeiul, iar pe acestea din urma le tai marunt. 2. Amesteci uleiul cu apa si imediat, pui pe rand restul ingredient

Timp pregatire
77 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cani de orez
  • 2 cani de morcov dat pe razatoare
  • 1 cana de pesmet
  • 2 cepe mari taiate marunt
  • 3 linguri ulei
  • 1-1 1/2 cana apa calda
  • 1-2 lingurite de sare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 paharut de cimbru uscat
  • patrunjei si 1-2 ardei grasi

Mod de preparare

1. Speli orezul, cureti usturoiul, ardeiul, iar pe acestea din urma le tai marunt.

2. Amesteci uleiul cu apa si imediat, pui pe rand restul ingredientelor.

3. Torni compozitia intr-o cratita si o dai la cuptor pentru 45 de minute.

4. Dupa 3 sferturi de ora, iei capacul si-l mai lasi 10 minute sa se coaca si sa se rumeneasca.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!