Drob de morcovi

1. Speli orezul, cureti usturoiul, ardeiul, iar pe acestea din urma le tai marunt. 2. Amesteci uleiul cu apa si imediat, pui pe rand restul ingredient

Timp pregatire
77 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cani de orez
  • 2 cani de morcov dat pe razatoare
  • 1 cana de pesmet
  • 2 cepe mari taiate marunt
  • 3 linguri ulei
  • 1-1 1/2 cana apa calda
  • 1-2 lingurite de sare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 paharut de cimbru uscat
  • patrunjei si 1-2 ardei grasi

Mod de preparare

1. Speli orezul, cureti usturoiul, ardeiul, iar pe acestea din urma le tai marunt.

2. Amesteci uleiul cu apa si imediat, pui pe rand restul ingredientelor.

3. Torni compozitia intr-o cratita si o dai la cuptor pentru 45 de minute.

4. Dupa 3 sferturi de ora, iei capacul si-l mai lasi 10 minute sa se coaca si sa se rumeneasca.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu branza si leurda

Paine cu branza si leurda
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca