Frigarui la rece

Se invelesc painitele sau chiflele mai mari in staniol si se asaza pe farfurii mici sau pe o farfurie mai mare, in mijlocul mesei. Cind se servesc, ch

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 painite rotunde invelite In staniol
  • furculite speciale pentru frigarui
  • 250 g lunca slaba
  • 2 rosii mari
  • 1 castravete murat
  • 1 salata verde
  • 4 oua fierte tarif 250 g friptura de pasare sau de porc
  • 2 rinichi prajiti
  • 200 g de cascaval
  • 6 ficatei de pasare

Mod de preparare

Se invelesc painitele sau chiflele mai mari in staniol si se asaza pe farfurii mici sau pe o farfurie mai mare, in mijlocul mesei. Cind se servesc, chiflele se dezvelesc si se consuma alaturi de frigarui.
Alte retete aperitive recomandate

Clatite ciuperci

Lasagna cu spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...