Frittata cu sparanghel etse o reteta aperitiv delicioasa dar si rapida. Se prepara cu legume precum: sparanghel, ardei gras, ceapa verde.
Frittata cu sparanghel este o reteta aperitiv destul de rapida. Spala bine sparanghelul apoi pune-l la scurs. Taiati partea lemnoasa si tija ramasa trebuie taiata rondele. Pregatim wok-ul pana ce taiem si celelalte legume. In wok punem cateva picaturi de ulei, apoi adaugam legumele si amestecam continuu cu lingura de lemn. Dupa cele 5 minute, presarati sarea de mare, picurati otetul balsamic, sos de soia, zaharul brun. Dam focul mai mic si le lasam asa sa se amestece a.i sa intre aromele.
Din albusurile oualor facem o spuma in care adaugam urda, galbenusurile mixate si legumele sotate si doar la final, faina. Ungem o tava de tarta cu diametrul de 26 cm. In ea punem compozitia si o dam la cuptor pentru 30 de minute, la 180-00 grade. Cand e gata o simtiti dupa miros.
Un Brandy ii poate tine de minune companie.
Sursa acestei retete este blogul: dulcegarii culinare
Alte retete aperitiv recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii