Laptele se pune la fiert apoi se ia de pe foc si se adauga nucsoara, 1 lingura unt, sare si piper. Se adauga grisul in lapte si se lasa pe foc la fla
Laptele se pune la fiert apoi se ia de pe foc si se adauga nucsoara, 1 lingura unt, sare si piper. Se adauga grisul in lapte si se lasa pe foc la flacara mica 10 minute. Jumatate din parmezan se amesteca cu grisul apoi se adauga ouale si se lasa la racit cateva minute. Se toarna pe o hartie pergament apoi se intinde o foaie de 1 cm si se pune la rece aproximativ o ora. Cand este gata se decupeaza cercuri de circa 4 cm ca la gogosi. Se ia o forma pentru gratin, se unge cu unt, si se pun discurile de gris inauntru. Se topeste restul de unt si se toarna peste Gnocchi. La sfarsit se adauga parmezanul si Gruyere si se baga la cuptor la 200°C timp de 25-30 minute.
Se orneaza cu 2 frunze de busuioc si se poate servi. Reteta Gnocchi Romana a fost propusa de Bianca-21. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa