Se curata dovleceii de coaja, dupa care se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se strecoara si se taie cubulete. Se caleste ceapa tocata marunt.
Se curata dovleceii de coaja, dupa care se pun la fiert in apa clocotita cu sare.
Se strecoara si se taie cubulete. Se caleste ceapa tocata marunt.
Se adauga rosiile taiate cubulete, sare si piper dupa gust. Se lasa pe foc mic, amestecand continuu, pana cand uleiul se ridica la suprafata.
Se adauga frunzele de patrunjel si marar, tocate marunt.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Orice preparat nou, de post, ne este de mare folos. Dar cel mai mult parca simtim nevoia de ceva dulce, nu? Sau poate doar...
Desert chec cu banane si unt de arahide de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj