Humus reţetă de sfecla rosie

Humus reţetă. • adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand Blender cu exceptia cuburilor de gheata si

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Humus reţetă
  • sfecla la borcan - 150200 g
  • miez de nuca - 25 g
  • zeama de lamaie - 2 linguri
  • pasta de susan (tahini) - 2 linguri
  • ulei de susan - 3 picaturi
  • usturoi - 1 catel
  • ulei de masline - 3 linguri
  • piper alb - 1 varf de cutit
  • naut boabe (fiert si fierbinte) - 70 g
  • sare - dupa gust
  • curry verde - 1 varf de cutit
  • coriandru proaspat, tocat - 1 lingura
  • gheata cuburi - 2 cuburi mari

Mod de preparare

• adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand Blender cu exceptia cuburilor de gheata si mixati pana obtineti o pasta densa
• adaugati cuburile si lasati-le sa se topeasca 3 sferturi si mixati din nou
• serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos.
Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...