Humus reţetă de sfecla rosie

Humus reţetă. • adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand Blender cu exceptia cuburilor de gheata si

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Humus reţetă
  • sfecla la borcan - 150200 g
  • miez de nuca - 25 g
  • zeama de lamaie - 2 linguri
  • pasta de susan (tahini) - 2 linguri
  • ulei de susan - 3 picaturi
  • usturoi - 1 catel
  • ulei de masline - 3 linguri
  • piper alb - 1 varf de cutit
  • naut boabe (fiert si fierbinte) - 70 g
  • sare - dupa gust
  • curry verde - 1 varf de cutit
  • coriandru proaspat, tocat - 1 lingura
  • gheata cuburi - 2 cuburi mari

Mod de preparare

• adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand Blender cu exceptia cuburilor de gheata si mixati pana obtineti o pasta densa
• adaugati cuburile si lasati-le sa se topeasca 3 sferturi si mixati din nou
• serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos.
Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de zmeura

Cand eram copil imi doream foarte mult sa am zmeura in gradina, asa ca bunica a luat 3 butasi de la o vecina, insa la vremea...

Dulceata de zmeura
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca