Latkes sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste chiftelute aveti nevoie de cartofi, ceapa, oua, faina, sare si ulei.
Latkes sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste chiftelute se amesteca toate ingredientele. Cartofii si ceapa se pot da ori pe razatoare sau se pot baga in robot.
Se infierbanta uleiul si se adauga cate o lingura din compozitie. Daca se foloseste o tigaie non-stick, nu se pune mult ulei. Sunt gata cand sunt de o culoare maronie.
Aceste chiftelute, latkes sunt o traditie pentru Chanukkah sau Hanukkah, o sarbatoare ebraica.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cand eram copil imi doream foarte mult sa am zmeura in gradina, asa ca bunica a luat 3 butasi de la o vecina, insa la vremea...
Dulceata de zmeuraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj