Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze. Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca
Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze.
Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca sa nu se sfarime maslina, si se umple, ajutandu-ne cu lingurita, cu putina pasta de peste frecata cu unt.
Se asaza maslinele pe farfurie, cu frunze de salata imprejur.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Tocanita de vitel cu galuste
Tocanita de carne de vita cu cartofi
Tocanita cu ardei copti si pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa