Masline umplute

Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze. Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g masline
  • 50 g unt
  • o lingurita de pasta de peste
  • cateva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze.

Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca sa nu se sfarime maslina, si se umple, ajutandu-ne cu lingurita, cu putina pasta de peste frecata cu unt.

Se asaza maslinele pe farfurie, cu frunze de salata imprejur.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Tocanita de vitel cu galuste

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Tocanita cu ardei copti si pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa