Masline umplute

Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze. Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g masline
  • 50 g unt
  • o lingurita de pasta de peste
  • cateva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze.

Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca sa nu se sfarime maslina, si se umple, ajutandu-ne cu lingurita, cu putina pasta de peste frecata cu unt.

Se asaza maslinele pe farfurie, cu frunze de salata imprejur.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Tocanita de vitel cu galuste

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Tocanita cu ardei copti si pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...