Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja. Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru pane
Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja. Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru pane Am imbracat vinetele in rochite si le-am bronzat in ulei, pe ambele fete. Am pregatit vasul. L-am uns cu putin ulei si apoi am asezat vinetele. Pe fiecare medalion se pune o bucata de mozarella, o rosie sau rosii cuburi depelate. Parfumati medalioanele cu frunzulite de busuioc, sare, piper si cativa stropi de ulei de masline. Dupa 15- 20 de minute sunt gata.
Se serveste cald.
Reteta Medalion de vinete a fost propusa de piscotel pe forum culinar.ro
Daca pregatirile de Paste sunt in toi si nu mai ai timp si pentru o pasca traditionala cu aluat de cozonac, iti ofer o...
Desert Pasca fara aluat cu ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura