Un mic dejun sanatos si delicios. Retete dietetice.
Curatam sparanghelul de partea lemnoasa, il taiem bucati sau il lasam intreg. Il punem intr-o tigaie, adaugam 1 cana apa, un pic ulei de masline, sare si punem pe foc, pana ce scade apa.
Intr-un bol, batem ouale cu cascavalul, branza de vaci, laptele, sare, piper dupa gust, sparanghelul si amestecam bine. Ungem o tava de chec cu ulei de masline, turnam compozitia si dam la cuptor cca. 15 min pana se rumeneste putin.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii