Un mic dejun sanatos si delicios. Retete dietetice.
Curatam sparanghelul de partea lemnoasa, il taiem bucati sau il lasam intreg. Il punem intr-o tigaie, adaugam 1 cana apa, un pic ulei de masline, sare si punem pe foc, pana ce scade apa.
Intr-un bol, batem ouale cu cascavalul, branza de vaci, laptele, sare, piper dupa gust, sparanghelul si amestecam bine. Ungem o tava de chec cu ulei de masline, turnam compozitia si dam la cuptor cca. 15 min pana se rumeneste putin.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti