Omleta cu sparanghel

Un mic dejun sanatos si delicios. Retete dietetice.

Portii
4
Timp pregatire
900 minute
Timp coacere
1200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri branza de vaci
  • 1/2 pahar lapte
  • sare
  • piper
  • 7 fire sparanghel

Mod de preparare

Curatam sparanghelul de partea lemnoasa, il taiem bucati sau il lasam intreg. Il punem intr-o tigaie, adaugam 1 cana apa, un pic ulei de masline, sare si punem pe foc, pana ce scade apa.

Intr-un bol, batem ouale cu cascavalul, branza de vaci, laptele, sare, piper dupa gust, sparanghelul si amestecam bine. Ungem o tava de chec cu ulei de masline, turnam compozitia si dam la cuptor cca. 15 min pana se rumeneste putin.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...