Pachetele de primavara cu sos chili este o reteta minunata de aperitiv picant si simplu de gatit.
Pachetele de primavara cu sos chili este o reteta minunata de aperitiv picant si simplu de gatit.
Se spala si se curata legumele, dupa care se taie paie subtiri si sa calesc la foc potrivit foarte putin. Este esential ca legumele sa ramana crocante. Se fierb taiteii si se amesteca cu legumele calite. SE asezoneaza umplutura cu sare, piper si sos de soia
Intre timp, se pregatesc foile de placinte. O foaie se intinde si se taie in jumatate; se ung marginile cu ou batut.
Se asaza umplutura in mijloc si se roleaza impachetandu-se ca o sarma. Pachetelele se dau cu ou si se pun in baie de ulei incins. Sunt gata cand se rumenesc.
Se servesc calde sau reci cu sos chili.
Am pregatit pentru Mos Craciun o prajitura tare buna! Initial am vrut sa fac tort, Tortul Tuxedo, dar pe parcurs m-am...
Prajitura TuxedoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj